Natuurlijk Monique

Schoonheid van binnen en buiten

Wat leuk dat je er bent!

Mijn naam is Monique Hezemans en ben ruim 25 jaar werkzaam als zelfstandig schoonheidsspecialiste. 

In mijn beautysalon kun je (h)eerlijk genieten van schoonheidsbehandelingen met de biologische producten van Lakshmi. Ik vind het heel belangrijk dat mensen die bij mij komen kunnen genieten van een behandeling en zich op hun gemak voelen. Het gevoel van "nu is het even tijd voor mij". Lees meer...

Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste heb ik de opleiding tot Trainer Hormoonfactor gevolgd en met succes afgerond. Nu begeleid ik mensen om hun hormoonhuishouding weer in balans te krijgen. Ik begin met een hormonale intake en afhankelijk van de klachten/behoeften maak ik een persoonlijk stappenplan met persoonlijke voedingsadviezen, een bewegingsadvies en stresscounseling. Lees meer....

LAKSHMI huidverzorging

De Lakshmi producten worden uitsluitend gemaakt van zuivere biologisch geteelde en wilde planten. Ze zijn ontwikkeld vanuit een diepe passie voor het Verre Oosten en gebaseerd op de duizenden jaren oude wijsheid afkomstig uit de Ayurveda. 

Deze Ayurvedische kennis wordt in de producten van Lakshmi gecombineerd met inzichten uit de naturopathie (natuurgeneeswijze), de aromatherapie, en de nieuwste kennis uit het hedendaagse cosmetische veld. De doelstelling van Lakshmi is om met biologisch en ecologisch verantwoorde producten elk type huid mooi, gezond en stralend te maken. 

De producten van Lakshmi passen precies bij mijn salon, waar ik voor sta en wat ik klanten wil kunnen bieden!

Lees hier meer over de producten...

 

Review Myra over de gezichtsbehandeling 

"Als je eenmaal een gezichtsbehandeling bij Natuurlijk Monique hebt gehad, wil je niet meer anders!"

"Wil je je even in de hemel wanen, dan zou ik je aanraden om een gezichtsbehandeling bij haar te boeken. Dit zeg ik uit eigen ervaring! Ik ben bijna jarig en dan trakteer ik mezelf weer op een complete gezichtsbehandeling met massage bij Monique. Even 1,5 uur weg uit deze toch al veel te gestreste wereld.

Monique voelt je feilloos aan. Wil je stilte, dan krijg je stilte, wil je praten, dan praat je......Ze gebruikt nu de heerlijke producten van Lakshmi en ze is ook opgeleid om met deze producten te werken, want het vergt een veel diepere en intensievere techniek om de producten op de juiste manier te gebruiken, dan bij een reguliere behandeling en producten.

Dit doet ze allemaal om je nog meer te kunnen laten ontspannen en te laten ervaren alsof je in de hemel bent."

Myra

Lees hier meer over de behandelingen...

Ontdek ZAO make-up......een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid.

Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en zijde zachte texturen. Zao make-up heeft een buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. 

Zao make up producten hebben een originele bamboe verpakking, natuurlijk, duurzaam en stijlvol. Zao verpakkingen zijn simpel en innovatief, vrijwel alle producten zijn navulbaar. Meer over Zao